Krása v hrůze
Našel jsem svou květinu,
uprostřed pole trní,
zvednu ji a přičichnu,
však růže hořce voní.
Ta sama vyrůstala,
uvnitř v cizím okolí.
Mně zdá se dokonalá,
vykvetla ve svévoli.
Přečteno 409x
Tipy 4
Poslední tipující: Lioness, Miriska, kolemjdouci
Komentáře (0)