Neschopna
Anotace: Bylo, není..a přeci jen něco zůstalo
Vidím tě přicházet
a ztrácím půdu pod nohami
mám pocit, že jsme náhle sami
okolo nás již žádný svět
Neschopna nic povědět.
Vzrušená tvou blízkostí
omámená zvláštní krásou
se duše z těla vyprostí
a dva momenty z nás jsou
Tvůj odchod končí lítostí.
Lítostí nad tím, že bylo a není
či že se vůbec konalo?
Skončily akty, zůstalo chtění
a nebylo jej nemálo.
Jak z krásného snu hořké probuzení.
Ve všech tvářích tvoji nacházím
za všemi rohy stojíš,
ve snech tě tiše provázím,
zhluboka dýchám, všude voníš
Já vim, že ti nescházím.
Přečteno 389x
Tipy 1
Poslední tipující: kolemjdouci
Komentáře (1)
Komentujících (1)