prdel
Anotace: Život občas je a občas není prdel, ale všechno je jednou poprvé a když už to nevezmete zpět, tak si můžete rvát vlasy, jak jen chcete, ale třeba to tak má být.
Začalo to nevinně
a nejenom na víně
neskákal jsem do skříně
byl jsem trošku svině na vinně
Ale jak má se žít?
před zlem se skrýt
nebo občas zamířit a vystřelit?
Všechno se dějě tak nějak stejně
z prdele do prdele...
Komentáře (0)