Pro V. (V)
Pro V. (V)
Světlo piští v uších
a mraky rostou v trsech
poslouchají
uši na zdech:
„Morálkou
jí byl zvadlý penis v ústech.“
Smrt vše mění
v energii prány vlhké znění
a páteř vystupuje
jako trní
když prsty bloudí
po bílém těle
a to je všecko
to je celé
Přečteno 704x
Tipy 9
Poslední tipující: La Suneteto, enigman, kudlankaW, Akrij8, Morgenstern, Miriska, Markusi
Komentáře (6)
Komentujících (6)