Letmo jsem prošel Tvou tvorbu a bohužel u tohohle posledního kousku nemohu dát tip. Umíš to líp, mnohem líp. Dej své bolesti tvar z čistých linií, ale neuzavírej se v ní, jedině v téhle rovnováze pak spatříš i Ty sama mistrovství, které v sobě možná ani ještě netušíš.
22.02.2013 21:52:56 | A. L. McCawley
Jo a komentar: ja ti nevim. Netrapit se pro nekoho, kdo se netrapi pro tebe. Vzdy to bylo tezke. Ted uz neni.
21.02.2013 23:04:50 | CCGREE