Anotace: ...
*
*
*
Na malé sklíčko
položím vločku
a zamrazím ji na příště
tu
co spadla mi do oka
zrovna ve chvíli
kdy
jsem tě vyhlížela
na nádraží
života.
Na poslední rampouchy
zacinkám
tužkou tloušťky dvě
Pachelbelův Canon v Dé
a poprosím vrány
dnešků
aby do svých perutí
vpily poslední tóny
zimy.
Zmrzlou zem
prosolím vzpomínkami
na tebe
aby až se probudí
mohla prorůst
tím, co bylo v nás.
A až skutečně přijde jaro
rozfoukám tě
mezi poupata sedmikrásek
a
budu si v tobě číst.
*
*
*
Žabička, hleďme s jarem..hupky na svět :) a hnedle krásně až to kolem rozkvétá..
22.02.2013 12:56:21 | poeta
Už mi odmrzly blány :-))
22.02.2013 13:11:46 | zaba.zuzla
Bylas snad u dna
přimrznuta
dřív než-li napadlo tě
že být zuta
je nade vše a pohodlné
a vynořit se .... umožní
22.02.2013 13:17:58 | poeta