Učila jsem se Tě milovat
po slabikách hledala jsem lásku
Teď mi zbylo jen svědomí zpytovat
a dát zas srdce jinýmu v sázku
Toužila jsem poznat s tebou nepoznané
kreslit kružnice na naše dlaně
Však po tvářích mi tečou slzy slané
a v duši strach raněné laně
zajímavé, i když jednoduché, dávám st,má to v sobě fakt neco co mě zaujalo
24.02.2013 12:11:40 | whiolet