Anotace: Pro Tebe Drahá Martino
V Brně 23.2.2013
Pro Tebe Drahá Martino
Srdce mluví
Žárem srdce svého
Tě lásko miluji
jako rozkvetlá louka
ve mě hřímáš
srdce mé na dlani máš
jsi žena jediná
kterou v srdci mám.
Netoužím po jiném
než s Tebou být
srdcem na Tebe myslím
den co den
myšlenky mé
jsou jen s Tebou.
Věř mi srdcem lásko
cit a rozum v srdci mít
žár důvěry není lehký
vše se neskrývá
jen za minulostí.
Rozkvetlou loukou
chci s Tebou jít
větrem,deštěm,vichřicí
s Tebou po boku být
vše řešit
nejen se trápit.
Žár není jako svíčka
jeto srdce v ohni
jež se hýčká
jako květ
na louce rozkvetlé.
Na dlani mé srdce máš
že to není lehké neříkám
Kvítkem louky rozkvetlé
žárem srdce mého
buď prosím dál...