ON.
Anotace: byl to jen sen...
Přišel nezvaný ale krásný.
Škoda,že jen sen to byl.
Přišel ON a jen tak stál,
Natáhla jsem ruce
a On se nehýbal.
Ten sen pro mě mnoho znamenal
byla tam láska i smích.
Přišel ON a jen tak stál.
A najednou hvězdy padaly,
když v tom snu
moje oči plakaly.
Stál tam ON a byl mým snem.
Komentáře (1)
Komentujících (1)