Kde hledat lásku.
Pro lásku se nedá někam si zajít,
lásku si musíš jen ty sám zasloužit.
Největší dar Boha je prý naše zdraví,
bez lásky však každé srdce ochuraví.
Z bolavým srdcem se ale dlouho žít nedá,
proto mu každý z nás rychle ji hledá,
láska však musí si najít ho sama,
někdy se zalévá i slzičkama.
Slza ji neškodí vyplaví každá zrníčka
co občas dráždí taky naše očička,
ty oči kterými na druhé se díváme,
ty ale srdci věř,to nikdy tě nezklame.
Přečteno 474x
Tipy 1
Poslední tipující: whiolet
Komentáře (1)
Komentujících (1)