Anotace: I vůl se umí omluvit
Nedokonalost má
Nejsem dokonalí
to vím i já sám
však srdce mé ví
že rád Tě mám
jsi žena
krásná a chytrá
s lepším přehledem
než mám já sám
jsem vůl
to že pravdu máš
to vím
jen blbosti dělám
místo vnímání Tebe
potřeb Tvých
o sebe se jen starám
ač nepřímo
přesto to dělám
píšu
neb slovy bychto lépe neřekl
píšu neb řeknu víc
píšu neb mě to mrzí
věř však slovům
srdcem daným
co k Tobě cítím
srdce oklamat nelze
jsem vůl a hňup
arogantní blbec
né však s úmyslem zlým
to přísahám
jsi pro mě vším
jen nevím co dělat mám
stůj při mě
ať nato nejsem sám