Čajové lístky
Anotace: Když jen tak sám si sním ...
Čajové lístky si plavou v horké vodě,
svíčka, co hoří, stíny na stěnu vykouzlila.
Jeden šálek dám lásko má i tobě,
abys ho do dlaní jemně přitulila.
Lístky už pustily zlatavou barvu
a vůně je krásně podmanivá.
Na šálku zůstal jen otisk tvé růže,
jak k němu jsi své rty přiložila.
Šálky jsou prázdné a svíčka dohořela,
můj pokoj se utopil v temnu noci,
tvé dotyky páli mě po celém těle.
I když tu nejsi, jsem v tvojí moci.
Přečteno 541x
Tipy 4
Poslední tipující: střelkyně1, Miriska
Komentáře (4)
Komentujících (4)