nápad je fajn ale zasloužil by přistřihnout líp kabátek - nesedí mu úplně :o)
07.03.2013 17:15:51 | hanele m.
;-) Anděl to tenkrát dostal ušité horkou jehlou - než stačil popoletět dál... Na další zkoušku už se nedostavil :D
Ale co třeba takto?:
To bylo včera a dnes se mi hlava točí
Blouznil jsem tehdy či blouzním až teď?
Z pouťových atrakcí zívá jen rezavá změť
Čert křídlem z anděla smávl mi klapky z očí
Pak přišel i anděl sám – takový křehký celý
Řek ahoj a s plachým úsměvem vymazal čas
Potichu odešel a ještě tišeji vrátil se zas
Chápete? Anděl... Znal ho už Botticelli...
08.03.2013 09:42:26 | Amonasr