Karamel
Anotace: není to báseň, jen myšlenka a pocit
sladké dítě
na houpačce sedí
naivně v dálce hledí
život ústy hluboce nadechuje
a štěstím překypuje
stará žena
v černém závoji
pár let smutku
porcelán upadl
špinavé prkna země
tlumily její pád
porcelán se rozbil
tot stará paní roztříštila
svůj osud
které kyvadlo
a která strana
najde rovnováhu
mezi světy
poly světla a tmy
život je tak krásný
když jsi šťastná
tak smutný když
kéž by světlo svíčky
roztopilo karamel
ve vlastní sladkosti
Přečteno 737x
Tipy 3
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, Robin Marnolli
Komentáře (1)
Komentujících (1)