Pokušení ráje
Srdce mé rozervané
na dvě části
jedna prahne
druhá slzy kane
sevřená kazajkou pocitů
utíkat pryč
či letět vstříc
srdce mé rozedrané
ochutnat zakázané
držet to okoukané
srdce mé roztrhané
lásku si vyplakalo
teď cítí citu málo
A had podává šťavnaté ovoce
Snad...jen ochutnám
Přečteno 481x
Tipy 4
Poslední tipující: Jan Urban, whiolet
Komentáře (1)
Komentujících (1)