Povedlo se. Mám to štěstí, že prožívám taky tak něco pěkného.
Jsi kousek od všeho
Co mi kdy chybělo
Je to obdivuhodné, ale fakt, mám to doma. A je to žena. A že mi toho chybělo hodně ...
16.05.2013 09:37:47 | VEDz RVAHEs
Je krásné, když si tohle člověk může říct. A co může být hezčího, než mít takovou oporu?
16.05.2013 10:07:02 | Amonasr