Dobrá nálada.
Nálada dobrá,že prý je půl zdraví,
v čekárně doktora letáček praví,
jak ale náladu dobrou můžu mít,
když v tento čas,bez tebe musím být.
Na tebe myslím,přitom básen' složím,
já se v tý samotě steskem snad usoužím,
kdybych byl malíř mohl bych tě kreslit,
takhle co básník,po tobě musím jen tesknit.
Přečteno 769x
Tipy 3
Poslední tipující: Robin Marnolli, Miriska, Joe Vai
Komentáře (1)
Komentujících (1)