Anotace: http://www.youtube.com/watch?v=OpQFFLBMEPI
Kráčím po stopáchtvého dechu
píšu slova
jen tak
pro útěchu
"o...ou"
ztrácím rozumbloudím nocíhledám osudchybyvšechno co musímvplétat do svého snu"jsi někdy strašně rozmazlenáříkalbuď..."
máš to fajn (pink taky) RM.
01.03.2013 22:02:05 | Robin Marnolli
Díky
01.03.2013 22:06:19 | Kett
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?