Láska bolí

Láska bolí

Anotace: Láska někdy bolí...a to doslova

Ulehla, i když spát ještě nechtěla,
zatímco láska jí myšlenky do mysli vplétala.
Myslela na něj, přitom plakala,
láska ji i tentokrát zklamala.
Srdce ji bolí a slzy pálí,
do jejích růžových dívčích tváří.

Ví, že touží po jiné,
přesto doufá, že ta touha pomine.
Krev po ruce jí stéká,
ona doufá, že se s ním brzy setká.
Smutně pláče a leží,
láska její srdce tíží.
Brzy její trápení pomine
a srdce tlouct přestane.
Autor verushka, 17.01.2007
Přečteno 427x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

.. i když spít .. asi má být spát?? i když člověk by se někdy raději spil:-))

17.01.2007 15:22:00 | Trosečník

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí