Prsty jezdím po bílem nebi,
v dlaních cítím teplo hvězd,
spojováním do souhvězdí,
tobě chtěl bych hlavu splést.
Slíbat všechny hvězdo-pihy,
dráhy komet nehty dřeš,
v mlhovině ze rtů něhy,
utopit tvůj tichý hles.
V temnu přimhouřených očí,
tisíce polibků, jmen,
na tvé horké kůži končí.
Mám tě rád, jsem odsouzen.