Madona.
Nad manželskou postelí,
Madona na obraze vždy visela,
já nad postel tvou fotku pověsil,
aby si na mně ve spánku se dívala.
Než večer usnu, abych se
i já na tebe mohl dívat,
celou noc pak jen snil o tom,
jak s tebou se zase shledat.
Vím že ta chvíle blíží se,
my budeme zase spolu,
pak Madona bude zase se,
na nás dva dívat dolů.
Komentáře (0)