Den
Tak otoč svou tvář
at na ní vidím,
at osvítí nás zář
nebo pověz že se mýlím
Ty chceš se vídat
ale nevíš kdy
povídat, chci tě líbat
ted a navždy
Já chtěl jsem tě brát
a štěstí ti dát
nech mě si přát
společnou chvíli
Chtěl bych tě snad
však docházejí síly
Tohle smysl přece má
pokračovat dál
láska tam v dálce rozjímá
a stojí opodál
Tak končí ten den
jež měl být snem
který stal se noční můrou
tou strašnou hrůzou
A já musím ted jít
daleko od tebe
nemužu přijít
jak dostat se zpět do nebe..
Komentáře (0)