Co nechceš nedělej.
Anotace: ...s chutí do toho,půl je hotovo,....
Sbírka:
Chvílka čtení
Co nechceš nedělej,
nic z toho stejně nebude,
co baví tě,do toho se dej,
to dobré je pro tebe i pro ty druhé.
Nemusí to být jen velké dílo,
i malá věc může se velkou stát,
pokud to alespon' toho potěšilo,
kterému z láskou ji chceme darovat.
Přečteno 605x
Tipy 1
Poslední tipující: Bakchus
Komentáře (0)