~~~
~Kdo asi?~
~~~.♥.~~~
Kdo asi poradí
jak se peče „láska“?
Těsto se vyválí,
pohladí,
oheň už v peci praská,
teď ještě přidej
tři sladké hubičky
pro dobrou chuť
jen jednu…dvě slzičky,
ty pro příchuť.
A špetku šafránu
nejlépe po ránu.
Radu dá babička
„a vykrajuj srdíčka“.
…Já už vím…
pak na každé maluji
miluji,miluji
miluji
a každé zabalím
do plátku růže.
Opravdu.
I tak se láska
upéct může.
A chutná,chutná,chutná.
Moc.
♥.~~~~~.♥