Chodí
Anotace: okolo a já pořád ne a ne se hnout....
Chodí
rozhazuje
vlasy
jako snad víla??
Divoženky pekli muže
oheň plál
plápolá hranice
a na ní čarodějka?
Chodily spolu do školy
hráli píseň
píseň lásky
skřehotaly vrány?
Písek se sype v hodinách
bude pozdě
proč čekám
lásko!
Duny a vítr vane
už odvál, už odvál....
Roztáli sněhuláci.
Komentáře (0)