Odeur de la rose
rozžehnuté světlo
zapalovače na periférii
v mlze chodí
kroky
nářky
abych tak řekl
láska jsou plameny
které dohořívají
polibkem vody
byla moc hezká
dívka pondělí
aussi l’amour
Přečteno 320x
Tipy 1
Poslední tipující: ewon
Komentáře (2)
Komentujících (2)