Bojím se noci
Bojím se rána
Jak ryba plná kostí
Jak hnusná černá vrána
Řvu bolestí!
Nimrám se v sobě
jako když makrelu otevřeš si k odpolední svačině
jako když mávneš křídly černé vrány
Chci letět pryč
Bojím se vrásek
Bojím se lásek
Mám strach Tě milovat
mít na duši šrámy
Však potlačit svůj chtíč?!
Miluješ mě? zašeptáš.. Ani ne!
odpovím ti raději
Tak prosím toho kuplíře
-srdce mé-
Prodej mi NADĚJI
Kuplíři musíš zaplatit,nejspíše masáží při kolapsu.Naděje na prodej přeci není,máš ji v sobě,jen ji nalézt!Pěkné!!!
24.03.2013 19:37:26 | Bakchus