Když se najde cesta
Anotace: složila jsem to dneska zase pro jednu osobu...
Stojím a myslím
tvůj obrázek v hlavě si kreslím
teplými barvami podzimu
listí po kopách nosím mu
Tvoje oči připomínají mi kaštany
a vlasy tvoje jsou jemné
barvy havraní
a také dost pevné
Ráda bych nahlédla
do tvé zvláštní duše
nebojím se toho,co bych tam zahlédla
všechno tam být může..
Ale jedním jsem si jistá
a to tím,že když
otevře se k tobě cesta
nepromarním tu šanci,to ty víš
Komentáře (1)
Komentujících (1)