Srdce
jsi moje štěstí stříbrovlasé
a já si tajně z tvých očí kradu
plamínky srdci pro potravu
vzrušeně, šťastně, tepe mi v hrudi
nádherně svěží, mladé je znova
navíc zbytečná jsou všechna slova
*
Tobě
křišťálová krůpěj vody živé
tajný ostrov naděje
prosba nocí zakletá
tichá slova balzámová
šlépěj klidu na duši
sen nedosněný k ránu
moje tichá radost
i můj velký stesk
tají se v malém slůvku
ty
***
zase krásná, jako ty minulé, prostě vysoká kvalita....
...
Z pera Lady EM,
se kutálejí perly...
po papíře nasněženy,
v korále se poskládaly,
do slov něžných navlečeny,
lidem radost rozdávaly....
RM.
14.03.2013 17:35:12 | Robin Marnolli
Robine, moc ti děkuji za krásná slova. Říkala jsem hned, jsou to perly... Nerada bych, aby ze jen zakutálely... :))
14.03.2013 19:49:43 | Radhuza pro Hospic sv. Štěpána
Radu jaké máš odezvy od autorů, když jim tlumočíš sledovanost a chválu??
14.03.2013 11:21:59 | poeta
ach milý poeto, odezvu máme ve svém srdci. Lady EM se na nás dívá z jiných výšek, není třeba tlumočníka :)) snad jen prostředníka, a tím jsme my všichni tady, my, kteří čteme a vnímáme hloubku a lidskost jejích slov :)
14.03.2013 19:52:54 | Radhuza pro Hospic sv. Štěpána