V síti
Všichni jsme zajatci touhy,
hledáme smysl života,
však ten může i brouk pouhý,
poznat, když smrt ho omotá.
Jsem zapleten do tvých sítí,
jako kukla jedu plná,
jež se svém těle cítí,
svázána a neúplná.
Jsem svědek na tvé hostině
a tělo plné toxinu,
tě miluje tak nevině,
však pro nedbalost - zahynu.
Přečteno 503x
Tipy 9
Poslední tipující: Lioness, Miriska, Robin Marnolli, Joe Vai, Jiná, hanele m.
Komentáře (4)
Komentujících (3)