Slova lžou,
nic neříkej!
Raději mi
lásku dej
v objetí.
Slova lžou
a budou vždy!
já jsem tvou,
jen nevím,
kdy?
Slova lžou
jen city ne!
Ukaž mi lásku
tvou
kdepak je?
Slova lžou
už neslibuj!
Prosím tě,
jen se nelituj,
ztratils mne!