Anotace: Někdy je ta správná chvíle zrovna teď, bohužel se již vícekrát naskytnout nemusí...
Čekat na správnou chvíli,
když stejně nedorazí,
je zbytečné jako jít míli,
a mít plno nesnází.
Nedočkáš se této chvíle,
budeš zase velmi zklamaná,
nebudeš v plné síle,
hrát se s tebou bude kopaná.
Bojím se o tvůj rozum i o tvé tělo,
mám tě moc ráda, možná i víc,
líbat tě by to mé moc chtělo,
avšak zase z toho nebude nic.