Anotace: Napsáno dnes v noci.Je to trochu příběh o tom jak muži dopadnou, když ....(je to ovšem jen příběh)
Sbírka: Poztráceno mezi řádky
Dva kroky od srázu stál
od cesty do pekel a zase zpět
předem nemyslel na zkázu
jen hladil růží zvadlý květ
Nechtěl vzbouzet
tu
co půlměsíc za krkem nosí
šlapal zlehka,jako pírko
přesto bosý
Šel tenaty
té
co jen čerň nosila
vdovou byla, sic
k sňatku ho prosila
Ve svatostánku potkal
touž
mravu nábožných
bál se,ač nepolíbit ji
byl by hřích
Chtěl jen pohladit růží zvadlý květ
nemohl milovat, tak chtěl mít rád
stalo se, a dál není co vyprávět,
protože muži nemůžou vždy jen brát.
A tak zemřel chlapec co dva kroky od zkázy byl,
zemřel ve chvíli, kdy jí políbil.