Anotace: vzpomínka, nebo´t dnes jsem si povídala se starou láskou, smutné je, že dělal, že jsme přátelé. Jak jsem ohořela...kdysi....kdysi dávno.
Působí na mě velmi procítěně. Je velmi těžké hledět do očí toho koho jsme milovali a vědět že je již pozdě na to začít znovu.
E
17.01.2007 21:10:00 | Erien, potulný bard