Anotace: ...
*
*
*
Jsi básníkova strofa
malířova jasná modř
i nářek filozofa
dopis bez adresy zpátky
kniha beze slov
nepopsaná stránka
i sochařův styčný bod
jsi uzamčená branka
trasa beze zkratky
má poštovní schránka
i píseň ze dvou not
ty čníš nad velikány
vůlí tupíš hrot
i pohlcuješ hurikány
jsi vánek nepřestajný
i uragán hřejivý
vlas na tváři nepoddajný
i řasa pro štěstí
jsi paprsek pod mrakem
i svítání po dešti
jsi živoucím zázrakem
jsi má kostka pod pěstí...
*
*
*