Ztracená
v myšlenkách bloudím
hledám svůj krunýř
kam bych mohla schovat tvář
Zmatená
ve slovních hříčkách tápu
a sama sebe se ptám
jsi opravdu skvělý lhář
Vysílená
ať pohnu se kamkoliv
nejde zbavit se vlastního stínu
chci tě z něj vymazat
Mrtvá
duše jak papír zmuchlaná
nit tisíckrát přetrhaná
jak mohls to dokázat
...