Anotace: Abeceda myšlenek
A a B a C a D, pořád myslím na tebe.
E a F a G a H, snad tě jiný nelaská.
I a J a K a L, jak rád bych za tebou jel.
M a N a O a P, myslím na ty boky tvé.
Q a R a S a T, dám ti celé srdce mé.
U a V a X a Z, zbortí se pod námi led?
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?