Pre Teba

Pre Teba

Anotace: ...

dve telá
jedna duša
spojení
v myšlienkach
v srdci

 

to najkrajšie
čo si viete predstaviť
vynásobte biliónkrát
a stále to bude
len malá desatina
z toho šťastia
z toľkej lásky

 

patríme k sebe

keď sa pozerám na teba
nevidím nič iné
iba šťastie

 

tancujeme
bosí
po orosenej
tráve

 

nevnímame svet
a svet nevníma nás

 

vznášame sa
centimetre nad zemou
a stále vyššie

 

sme opojení
jeden
druhým

 

taká láska

je len

raz
za život

 

Autor maliska, 24.03.2013
Přečteno 485x
Tipy 5
Poslední tipující: Sýkorka07, Martinecka23
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí