Anotace: to pití tě jednou zničí...
Kdo nezažil ..nepochopí ..tu strašnou bolest z přeměny člověka ...na nemyslícího..jen existujícího živočicha..když se ti topí láska ..život a všechna něha co kdysi byla ..v řece alkoholu..Krásně podáno..
Škoda že verše nemohou léčit.
18.01.2007 12:16:00 | Nút
... alkohol má pro alkáče jako jediný duši, ktará mu rozumí .... je to jejich největší přítel ... a oni nechtějí si přiznat, že je to vlastně jejich nepřítel ... záhuba a smrt ... je to kruté pro lidi v jejich ololí a bolesivé hlavně pro ně ... oni jsou opravdu nemocní ... nevyléčitelnou nemocí ... bratr se mi doslova uchlastal v roce 2000 ve 46ti letech ....
... držím pěsti aby to tak nebolelo ...
18.01.2007 08:12:00 | Marcella