Zasnená
Zasnená do plytkých snov vzdiališ sa mi
kým som sa pohrúžil až na dno k pólu
v hĺbke arktických vôd s lásky heslami
typu ľúbim, mám rád, bublín blábolu
mračná vypúšťam z úst klesajúc nižšie
nie som tu turista za prachy z konta
odtlačok nohy na pól ma podpíše
do Guinnessovej knihy, Quasimoda
zvony sa rozozvučia lásky plné
iba tie schopné sú pochopiť z hlbín
vyznanie citov, ukáž prstom ku mne
- to je ten, čo obrátiť chcel naruby
figový list pod pupkom môjho sveta
ak sa ho nedotkol, nie je mi známe
či o tom napíše báseň, poeta
do pupku sveta na póle.. neznámej
Komentáře (0)