Přikrývka
Ležím tu nahá
na polštáři z ňader Tvých,
jsem ta, co sahá
na vůni Tvého těla
a slyší každý Tvůj vzdych.
- avšak -
Kdybych nemohla spát,
chci, abys snil,
kdybych odešla,
chci, abys odešel
se mnou
a jednou,
až roztříští se
srdce z křišťálu
chci, abys pomalu
ustlal mi na nebesích
vzpomínek a žil.
Přečteno 647x
Tipy 15
Poslední tipující: mirecek, Tom Dvořák, Skořicová princezna, Adéla K., drew, Akrij8, Proxima, Petbab, Jaine, .K.r.i.s.t.y., ...
Komentáře (2)
Komentujících (2)