...a já rád
objímám
mezi vločky
světa řád ...
Krásné, snové konstatování vábící k nekonečnému objímání :-)
Děkuji za dýchající báseň.
22.11.2014 11:43:13 | Shnecek
Je to tolik celé křehké, člověk čte a chce Tě za to obejmout...
Krásné, děkuji, máš-li tady něco světu povědět, celý Vesmír nad námi již zařídí, abychom se k tomu všemu dostali...
Děkuji za Tvůj komentář, díky němu jsem si tady mohla užít kus dobré poezie :))
Mnohokrát
a poprvé
a nikdy víc...
V tom je vše... vše
21.07.2013 22:28:23 | Sunny