Láska
Láska se s vášní rozvírá,
stejně jak růže z poupěte,
lístky své něhy posbírá,
až nakonec vykvete.
Jak plytkým žánrem báseň je.
Já spaluji se žárem,
ať usínám nocí,
či probouzím se ránem.
Žádný básník světový,
neumí psát tak sytě,
aby popsal jeden fakt,
ten, že miluji tě.
Přečteno 659x
Tipy 2
Poslední tipující: malá čarodejnice wiggová netopýrková
Komentáře (1)
Komentujících (1)