Anotace: čekám...
Za břehy moří,oceánů,
žije dívka plna plánů.
Růžový pohled na svět,
líbezná jak ten nejkrásnější květ.
rudé růže poupě,
o to víc mě rmoutě.
Že nejsem vedle ní,
též čas netrávím s ní.
Ale ten čas se krátí,
a já počítám dny kdy se konečně vrátí...
Kdy ji řeknu Hvězdičko vítej doma...
obejmu jí a políbím....
Hezká, něžná, líbí se mi :)
02.04.2013 22:27:49 | Lioness