Anotace: byla dřív báseň nebo píseň?: www.youtube.com/watch?v=w7KKkEJ0X1I&feature=endscreen&NR=1
Chtěla jsem aspoň macešky.
Kolikrát se sníh změnil ve vodu,
slunce vysvitlo
a naopak?
Já to počítala,
zapisovala do bloku slzami.
Kolikrát odpověděla jen ozvěna
a pak mě ticho věznilo?
Hodinky tikaly pořád stejně,
sníh znova tál,
ale strach zůstal.
Na vedlejším hrobě tulipány,
já mám jen sníh.
Pro koho hlídáš Tu židli?