Na dobrou noc
Oči když večer zavírám,
na lásku naši vzpomínám.
Na ty chvíle s tebou nekonečně krásné,
na okamžiky lásky naší jasné.
Štěstí mi prostě přálo,
k tobě cestu ukázalo.
A teď o kom snít mám,
s myšlenkou na tebe usínám.
Hlavu plnou tě mám.
Přečteno 603x
Tipy 1
Poslední tipující: Lachailla
Komentáře (0)