A co když tě nemiluji
Anotace: Nová láska..láska??
A co když tě nemiluji
neznám pocit, který mám
je to jen ve slabé chvíli
podléhání modlitbám?
Po lahvi bílého moku
upadám do depresí
Náhlé to píchání v boku
mě až k smrti vyděsí.
Není to bok, ale srdce
tluče jako o závod
pokládám se příliš lehce
do neznámých, cizích vod.
Přečteno 478x
Tipy 7
Poslední tipující: Já Esther Ruth, Izza, Robin Marnolli, Morgenstern, Sýkorka07
Komentáře (1)
Komentujících (1)