VÁM ŽENÁM
Anotace: Mužům k zamyšlení
Jak všechny ženy
potřebují ocenění
A co často není
stálé pohlazení
Ženě víc pozornosti
Té není nikdy dosti
Ulehčit jim starosti
Posílit stav hrdosti
Mnohé raději se postí
než žít jen v neradosti
Občas něžné pohlazení
Bez něj ani lásky není
Přečteno 376x
Tipy 2
Poslední tipující: Loveless, Robin Marnolli
Komentáře (1)
Komentujících (1)