Trochu levná písnička. Bude pořebovat pořádnou hudbu. Moc podléháš rýmům za každou cenu. Zajímavé je jak rycle od představ lze dojít k celoživotní lásce, navíc zapsané vlastním Písmem. Proč ne?
07.04.2013 09:34:11 | Michal Dunda
I tvorba je jako houpačka.Většinou píši tak,jak se vzbudím,takže dle výřezu pozná každý,jak jsem byl v daný den psychicky naladěn.Toto je rychlá vzpomínka na první ženu!
07.04.2013 13:35:34 | Bakchus