Na rozloučenou
Za trochu bolesti milion zkušeností
Ty jsi byl hluchý a já němá
A občas, občas vzpomenu si
I když vím, že se to nemá
Občas ty rány ještě bolí
Vždycky když přijdou jarní deště
Já vážně nevím, chci-li ještě
Jestli tě miluju a nebo nenávidím
Občas se bojím, občas stydím
Ale děkuji ti, že jsi se mnou byl
Hodně jsi mě toho naučil
Zvedl jsi hrdost, co mi zbyla
A proto jsem tě, lásko, opustila...
Přečteno 363x
Tipy 2
Poslední tipující: pejrak, excited
Komentáře (4)
Komentujících (4)